Webudvikler

Det er med blandede følelser, at jeg har valgt at studere igen. Jeg har valgt at uddanne mig som webudvikler. Så jeg starter altså på UCN for 4. gang, hvis kurserne tælles med.

Jeg er lidt nervøs for at starte på en uddannelse igen. Og så ude på UCN, hvor jeg har opholdt mig en del de seneste år. Det har været et sted, hvor jeg har grint og grædt, jeg har hadet det og elsket det, jeg har følt mig hjemme, men også følt jeg ikke hørte til… Det har været en rutsjetur, hvilket jeg især mærkede, da jeg sidst tog en uddannelse derude. Puh ha…

Derudover hader jeg at møde nye mennesker, fordi jeg er så dårlig til det. Jeg er vildt dårlig til mange mennesker. Jeg kan i princippet godt lide at møde nye mennesker, men det er svært for mig, og jeg ser helst, at de siger noget til mig først. Jeg ved ikke, hvorfor jeg har det sådan, men jeg har det bedst i små grupper.

Men nu giver jeg det et skud – for jeg glæder mig også. Hallo, jeg får en hverdag igen! Det er noget, jeg elsker. At skulle afsted (stort set) hver dag og have noget at stå op til…det sætter jeg stor pris på. Og så kan jeg godt lide at blive klogere. Jeg ville allerhelst have et job, men det er ikke lykkedes, så derfor kan webudvikler uddannelsen forhåbentlig forbedre mine muligheder for at få et job.

Jeg ved også, at det bliver hårdt at studere igen. Til den tid er jeg flyttet. Og så skal jeg have mig et studiejob ved siden af. Så jeg tror ikke, jeg får ret meget fritid – men det passer mig egentlig også helt fint.

Alt i alt tror jeg, det bliver godt at studere igen. Og jeg glæder mig til at komme i gang 🙂

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *