Ditlev - Innocent BloodI dag, d. 1. marts 2017, er det præcis 3 år siden, jeg hørte Innocent Blood live. Vildt som tiden går. Det var min 3. koncert med bandet, og den slår nok ikke min første koncert med dem tilbage i 2008, men den kom tæt på.

Jeg har et ret godt forhold til Innocent Blood forstået på den måde, at jeg altid (siden 2007 ca.) har haft en del kontakt til dem. De har hjulpet mig med sangskrivning, da det var min store hobby. Og jeg havde talent, mente de. Jeg har hjulpet dem med deres hjemmeside. De har givet mig gaver. Og til den første koncert præsenterede Ditlev (forsangeren) mig som “verdens bedste fan” for publikum.

Derfor er det også stort hver gang jeg får muligheden for at høre Innocent Blood live. Jeg er tosset med deres musik. Jeg har alle deres albums, og jeg er vild med dem alle. Nogle mere end andre selvfølgelig. Jeg har altid syntes, de og deres musik var magisk og unikt. Og det var denne koncert i Galaksen også.

Jesper - Innocent BloodJeg havde fået billetter af bandet. Eller også havde jeg vundet dem. Jeg er ikke helt klar over det. Jeg bor i Nordjylland, så der er da et stykke vej til Værløse, og jeg tvivlede på, jeg kom afsted. Min veninde og hendes mand var dog lige pludselig friske, og så var det afsted mod Sjælland.

Laaaang tur, hvor vi startede med lidt mad inden koncerten. Vi kom ind i Galaksen, hvor vi sagde vores navne. Vi var jo på gæstelisten. Vi kom ind, satte os ved et bord, og startede med Anemonemand. Jep, første band på scenen.

Atmosfæren var speciel. Jeg blev på kort tid også vild med Galaksen. De havde simpelthen gjort det SÅ hyggeligt. Sådan en lidt mørk belysning, lys på bordene og lys på scenen, hvis jeg husker rigtigt. Altså, fyrfadslys. Og så indretningen i det lokale der. Træværket ude ved den ene væg. Der var mennesker overalt. Mest familie og venner af bandet, tror jeg. Vi sad sammen med Ditlevs gamle nabo.

Lys - Galaksen i VærløsePersonalet kan jeg ikke rose. Jeg snakkede ikke rigtigt med personalet. Jo, ham i døren, som var lettere forvirret og ham, jeg købte en vand af. Og ud fra det virkede det som et fint personale. Ulrik (trommeslageren) fra bandet arbejder der også, og han er flink, så hvis det er standarden, så er det et godt personale.

Innocent Blood var fantastiske som altid. Godt sceneshow med billeder i baggrunden. Lyset var fint. Ingen røg. Jeg hader røg. Det giver dårlige billeder. Og jeg stod helt oppe på forreste række. Min veninde og hendes mand blev siddende. Hun var højgravid. Men jeg skulle op til scenen, syntes de. Lyden husker jeg også som rigtig god. Hader når mikrofonen er lavere end musikken, og man ikke kan høre, hvad der bliver sunget.

Ulrik - Innocent BloodEfter koncerten var der autografer og krammere, og jeg er ret sikker på, de var glade for, at jeg havde taget den lange tur. For da jeg skrev med dem om billetterne, kunne de ikke forstå, at jeg ville tage så langt, kun pga. dem. Men sådan er jeg. Og nu vil jeg gerne snart høre dem igen, men det bliver nok ikke i Galaksen i Værløse.

Lars - Innocent Blood

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *