Vejedag #5Så blev det onsdag. Igen. Ja, I know sidste onsdag sprang jeg over. Lod som om onsdag ikke fandtes. Jeg ville ikke kigge, for jeg var overbevist om, at vægten var gået op. Jeg vil dog stadig virkelig gerne tabe mig, men jeg er vildt dårlig til det.

Ja, min vægt var gået op denne gang. Og meget endda. Jeg har dog ikke taget alt det tabte på igen, og det er da en positiv ting, men det kom nu ikke som et chok. Jeg har virkelig haft nogle gode uger, hvad angår mad. Jeg har spist meget, og jeg har spist usundt.

Jeg blev som sagt 25, og der var boller, fastelavnsboller og lagkage. Og nåh ja, pålægskagemand. Eller det var om lørdagen, da jeg holdt fødselsdag for familien. Der var rester, og de skulle da ikke gå til spilde, så de blev spist de efterfølgende dage. På selve dagen var jeg med min familie ude og få brunch. Ja ja, man må godt synde, når der er fødselsdag, synes jeg.

Den har bare varet ved. Af personlige årsager var sidste uge ret hård at komme igennem, så derfor spiste jeg lidt mere og lidt mere usundt. Kiks, kage og Jensens Bøfhus i mandags. Nu har jeg bare bestemt mig for, jeg vil tilbage på sporet. Så nu hedder det igen knækbrød og lidt mindre usundt (eller slet ikke usundt). Træningen er jeg dog god til at overholde, wuuhuu.. 😀

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *