I onsdags var det den 3. vejedag, eller i hvert fald den 3. dokumenterede vejedag. Og her gik det godt. 500 gram var røget, og jeg er meget tilfreds – og overrasket. Så længe jeg ingen job har, er det svært for mig at holde mig fra søde sager. Det er nærmest umuligt. Så siden onsdag har jeg spist (lidt for) godt. Ja, det startede egentlig allerede før onsdag. I tirsdags var jeg nemlig på Bones sammen med en veninde. Ikke verdens sundeste mad, hvis man ikke vælger en salat, og det gjorde jeg altså ikke. Men mums! Så lækkert, og dejligt med venindehygge 🙂

Onsdag var jeg på bytur med en anden veninde (anden gang jeg så hende, siden vi afsluttede vores uddannelse i sommers). Vi var på café, hvor jeg fik en muffin og en cola. Det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg kunne have valgt en vand, men det gjorde jeg ikke. Også rigtig hyggelig dag sammen med hende 🙂

Torsdag var jeg så til praktiksamtale – jeg fik det, men fik det så ikke alligevel. Meeeen, for én gang skyld cyklede jeg. Ellers er jeg lidt for god til at hoppe på bussen. Jeg skulle lige den vej af byen på vej hjem, og da jeg tog derfra, begyndte det at støvregne. Jeg fik den sygeste lyst til pandekager. Jeg syntes seriøst, at der lige var vejr til pandekager. Så sådan nogle lavede jeg, da jeg kom hjem, og de holdt faktisk i 2 dage.

Jeg har også levet godt i weekenden med slik og cola, og hvad der ellers hører til. Dog vil jeg lige nævne, at træningen går rigtig godt, det er der ikke noget at sætte en finger på. Næste uge tager jeg mig sammen og spiser lidt sundere (hvis jeg kan). Jeg skulle gerne holde vægttabet 🙂

Pandekager

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *