TVHvad følger jeg med i af TV-programmer? Hvorfor? Og hvilke programmer er mine favoritter?

Mandag:
Her følger jeg ikke med i noget overhovedet. Og hvis jeg ser noget i TV’et, er det som regel bare noget, der skal køre i baggrunden.

Tirsdag:
Her ser jeg De Unge Mødre og Gift Ved Første Blik. De Unge Mødre har jeg fuldt med i rigtig, rigtig længe, men det er ikke noget, jeg SKAL se. Jeg synes, det var sjovere at se førhen. Nu synes jeg lidt, det bare er det samme og det samme, og der er kommet en masse nye mødre med. Gift Ved Første Blik er et udmærket programmet. Dog kan jeg bedst lide, når parene er uenige. Lidt ondt, men det er godt TV, og det skaber lidt drama. Dette er dog heller ikke mit yndlingsprogram, men jeg vil gerne følge lidt med alligevel.

Onsdag:
Om onsdagen ser jeg Nybyggerne. Boligprogrammer er altid et hit… Eller.. Ej, jeg synes godt, det kan blive lidt kedeligt i længden, så jeg ved ikke, om jeg holder ved resten af sæsonen.

Torsdag:
Torsdag… Min favorit TV-dag. Eller okay, en af dem. For her kommer der Familien Fra Bryggen. Og nu starter der en ny sæson, som jeg selvfølgelig skal følge med i. Ja, jeg er lidt reality TV-fan, men jeg synes bare Familien Fra Bryggen er et sjovt program, hvor der heller ikke sker det samme og det samme, og så er familien ret underholdende. Bagefter ser jeg Dagens Mand, som jeg faktisk frastødes lidt af. Jeg synes tit, det bliver for meget. Alt for meget. Jeg skal dog lige kigge med alligevel.

Fredag:
Dette betyder pt. X-Factor. Også et favorit program. Dog synes jeg personligt, at niveauet er faldt de sidste par år. Ikke dermed sagt at de er dårlige, men jeg har ikke fået så mange wow-oplevelser, som jeg plejer. Mia er min favorit deri, og jeg synes, hun skal vinde det hele.

Lørdag:
Her plejer jeg at se Danmark Har Talent, men jeg synes ærlig talt, det bliver lidt kedeligt i længden. Jeg kan dog godt lide, hvis der kommer en fantastisk sanger ind i programmet, eller en dygtig tryllekunstner, men der er godt nok også mange spøjse “talenter”. På lørdag hedder det dog Dansk Melodi Grand Prix, som jeg altid har fuldt med i. Ja, jeg er fan af musik programmer, og jeg sluger (stort set) dem allesammen.

Søndag:
Luksusfælden! Kan være sjovt, kan være kedeligt. Jeg ser det alligevel. Og generelt er jeg bare fan af TV3. Mange af deres programmer er også bare godt tidsfordriv, hvis der ikke er andet. Og jeg har en slags tradition med at se TV hver aften. Desuden ser jeg også de fleste Masterchef afsnit. Jeg elsker Masterchef, men jeg er ikke sikker på, jeg har tid til at se det, når jeg starter på kursus.

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *