Her er der ikke voldsomt meget at berette – men jeg er startet på kursus i dag. Og jeg er sikker på, det nok skal blive godt. Det virker til at være nogle søde medkursister, jeg har, og jeg tror, det bliver rigtig spændende, når vi kommer rigtigt i gang. Det hedder forresten Google Certificeret Manager. Kræver det yderligere forklaring? Måske. For hende på a-kassen syntes i hvert fald, det var noget fint noget. Næh, det er det ikke som sådan, men det er nok lidt nørdet. Det er noget digitalt markedsføring, sociale medier og Google, kort fortalt. Og så får man nogle certificeringer. Der ligget også noget Photoshop undervisning. Så det er det kursus, der har lidt af det hele.

Nå, men det er ret hårdt at komme i gang igen. Jeg stod op 5.25, og det kan også godt mærkes. Det er jeg slet ikke vant til. Det der med at stå op sejler lidt, når man bare går hjemme og er jobsøgende. Mit hoved gør ondt. Min mave er træls. Og jeg er træt. Jeg har nok spist for lidt, drukket for lidt og fået for lidt frisk luft. Jeg er bare dårlig til det, når jeg er afsted (det sidste er jeg også dårlig til hjemme). Men jeg prøver at drikke. Jeg prøver at presse noget mad ned. Men det med maden er et kæmpe problem. Jeg er vildt sulten, men kan ikke spise noget, fordi min mave gør skide ondt. Det er standard, og det er hårdt. Nogle dage er værre end andre, og i dag var sådan midt imellem.

Nok om det. Det er dejligt, jeg de næste 18 uger har noget at stå op til. Noget at give mig til. Jeg kommer ud og være social. Jeg får lært noget nyt. Og jeg glæder mig til at komme endnu mere i gang 🙂

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *