bloggerHer kommer anden del af “Alt og intet”. Det handler om det, der lige falder mig ind, og hvad jeg lige har på hjerte i det øjeblik, jeg skriver de forskellige punkter.

  • Jeg er begyndt at følge flere bloggere. Både pga. inspiration, men også fordi jeg har fundet nogle, jeg bare elsker at følge. Og det er jo sådan, det er med blogs. Når man kan spejle sig selv i det, der bliver skrevet, så hænger man i.
  • Jeg drømmer selv om at nå langt med min blog. Både fordi jeg faktisk godt kan lide at blogge (sjovt nok), og man kan få nye bekendtskaber. Jeg ønsker dog ikke at leve af det.
  • Jeg har haft fødselsdag. Nu er jeg 25. Hvor vildt er det lige?! Jeg føler mig slet ikke SÅ gammel, men helt seriøst. Det er jo også bare et tal. Jeg havde en dejlig fødselsdag med skønne gaver og sammen med min fantastiske familie.
  • Jeg så X-Factor i fredags, ligesom så mange andre. Og jeg er utilfreds med resultatet. Søstrene skulle så meget være gået videre.
  • Jeg har også været til jobsamtale. Desværre fik jeg det ikke, men så er det godt, jeg har mit kursus. Så kommer jeg ikke til at kede mig så længe. Jeg kommer til at møde nye mennesker og lære nye ting, og så får jeg studiekort og alting. Mini uddannelse here I come. Det starter den 27. februar, så det er snart.
  • Jeg er skuffet! Sådan virkelig skuffet! En af mine såkaldte veninder har brudt kontakten. Ikke sådan hun bevidst har skrevet det til mig, men jeg hører aldrig fra hende mere, hun svarer ikke på snap, jeg fik ingen hilsen på min fødselsdag, og hun vil tænke over, om hun har lyst til at ses. Hendes tab, siger jeg bare. Jeg er nemlig en rigtig god veninde, som altid lytter og er der for andre. Men sådan er livet. Heldigvis har jeg andre i mit liv, som tager sig tid til mig.
  • Jeg fik hilsner fra nogle af mine idoler på min fødselsdag. Lidt vildt og sødt af dem. Især ift. en af dem, som var på ferie. Kan I se kontrasten?! Idolerne skriver tillykke, men en veninde (eller faktisk flere) gør ikke. Det burde være omvendt.
  • Jeg læser pt. Fifty Shades – I Mørket. Har læst 1’eren i serien, men jeg tænker, at der kommer en samlet boganmeldelse, når jeg er færdig med alle 3 bøger. Egentlig er jeg også gået lidt i stå. Jeg må snart i gang igen, for de er virkelig gode.

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *