I går var det anden vejedag (eller i princippet den 3., men jeg fik aldrig skrevet om den 2. – måske fordi det ikke var gået så skide godt der). Men i går gik det okay. Jeg havde tabt 1 kg. Så nu har jeg i alt tabt…hmmm…1 kg. Jep, for sådan går det, når jeg prøver at tabe mig. Først går vægten ned, så går den op, og så går den ned igen. I det mindste er jeg da ikke der, hvor jeg startede – og det er jeg rigtig glad for 🙂

Nå men, jeg har verdens værste rygrad. En regnorm har en bedre rygrad end mig, så er det sagt. Jeg har spist lidt for meget kage og drukket lidt for meget cola og generelt spist alt for meget. Man er konstant sulten, når man er på kur, og det kan jeg ikke abstrahere fra.

Træningen er der dog helt styr på. 3 gange om ugen. Okay okay, 2 gange om ugen denne uge, men det er da også bedre end at droppe det hele ugen. Det skal nok blive godt, det er jeg sikker på. Ting tager bare tid, så tålmodighed er en vigtig del af kuren. Ejer jeg snerten af tålmodighed? Svaret er nej! Men jeg er villig til at tage kampen op. Jeg synes bare, det var meget nemmere, hvis man kunne trykke på en “sug maven ind-knap”, og så havde man lige smidt 10 kg 😀

VejedagBilledet stammer fra en dag, hvor jeg prøvede med lidt sundere morgenmad. Det holdt i den ene dag, og så var det dét. Ihhhh, hvor er jeg bare god til at være på kur. Er der andre, der har ligeså svært ved det som mig? 😛

Relaterede indlæg

4 comments

Svar

Du er da mega sej!
Husk at man ikke behøver en kur for at tabe sig. En livstils ændring er oftest nok.
Tag trapperne i stedet for elevatoren, skift olie/smør ud med kokosolie, spis kun slik om fredagen osv. Så skal du nok komme langt 🙂

fredagstanker
Svar

Tak 🙂 Og ja, sådan havde jeg slet ikke tænkt på det. Egentlig er det nok mere en livsstils ændring frem for en kur, jeg er på – jeg prøver i hvert fald at ændre mine vaner. For efter vægttabet skulle det jo også helst holde 🙂

Svar

Ja det er skide svært og synes ikke jeg kan holde det i flere dage

fredagstanker
Svar

Det må man sige.. Det er også det sværeste. I et par enkle dage har man motivationen, men er der søde sager indenfor rækkevidde, så er det godt nok svært 😛

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *