Jeg har aldrig troet på nytårsfortsætter. Helt ærligt! De holder jo aldrig alligevel. Eller mine holder aldrig alligevel. Dog har jeg lavet en ændring her i starten af 2017, og den har jeg tænkt mig at holde – og jeg startede i tirsdags 🙂

Jeg er nemlig begyndt at træne – sådan rigtigt, i et fitnesscenter. Av! Det er Loop Fitness, jeg benytter mig af, fordi det passer til mig. Jeg kender det, da jeg har gået der før (for mange år siden). Jeg ved, at jeg lige skal rundt i cirklen 2 gange, og så er jeg done. Og så tager det kun 24 min. (29 min. ca. med opvarmning).

Det var en beslutning, jeg tog sammen med min mor – så kan vi nemlig følges derud og træne sammen, og det giver motivation. Mit mål med træningen er at få et bedre helbred, og så vil jeg gerne tabe mig min. 10 kg. Det er lidt urealistisk pt., men jeg VIL nå det på et eller andet tidspunkt – og helst i 2017. Derudover har jeg døjet meget med myoser i nakken + en nerve, der sætter sig fast i skulderen, og jeg er overbevist om, at træningen nok skal hjælpe med at få det til at forsvinde. Juleaften fik jeg tilmed hold i ryggen, og det er ikke 100% væk endnu, så det skulle træningen også meget gerne hjælpe med at få til at gå væk.

I morgen skal jeg derud igen! Så kan man ligesom også holde weekend med god samvittighed – og det er faktisk en anden ting. Man har det bare sindsygt godt med sig selv, efter man har trænet 🙂

Træning

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *