Inspiration er altid en god ting, så jeg har været ude at søge inspiration til bloggen… Jeg har læst, at nogle bloggere skriver om alt muligt i samme indlæg – og det er lige mig. Jeg har oftest lidt at sige om mange forskellige ting, og derfor tænkte jeg at dette ville være alletiders for mig. Jeg kalder det “Alt og intet”, og det har endda fået sin egen kategori. Her kan jeg skrive om ALT, hvad der lige falder mig ind – uden jeg behøver at holde mig til ét emne.

  • Alt imens jeg skriver dette indlæg lytter jeg til Radio SydhavsØerne. Hvorfor? Fordi Bryan Rice bliver interviewet der…det måtte jeg lige hører.
  • I går var jeg til informationsmøde vedr. et. kursus som Google Certificeret Manager. Yderst spændende, og jeg glæder mig meget til at starte på det. Og også glædeligt gensyn med et tidligere gruppemedlem og en god ven, bl.a.
  • Og ift. det tidligere gruppemedlem. Vi har aftalt at mødes til en kaffedate på onsdag. Det bliver hyggeligt! Til møder er der ikke ligefrem meget tid til at snakke, og jeg har ikke snakket med hende, siden vi stoppede i sommers. Det sjove ved kaffedaten er, at jeg slet ikke drikker kaffe.
  • Jeg var skuffet i går. Jeg pendlede fra skolen, da jeg skulle hjem, men der skete slet ikke noget, der var værd at skrive om. Ingen tossede mennesker overhovedet! Måske fordi jeg først forlod skolen kl. 16.
  • I dag har jeg ikke lavet en skid. Jeg har ikke lyst til noget! Sådan har det været hele ugen. Eller jeg fik lige ringet til sygehuset… Det er vist også det vildeste. Den går bare ikke mere, for i morgen SKAL jeg søge 2 jobs. Lucky me.
  • Mandag i sidste uge var jeg til praktiksamtale – jeg fik ikke pladsen 🙁 På torsdag skal jeg til en ny, men jeg skal lige have hørt på Jobcenteret, hvordan jeg forholder mig, når jeg også skal på kursus.
  • I aften skal jeg hjem til min søster – og jeg glæder mig helt vildt. Det er altid hyggeligt. Hun er min bedste veninde, og jeg elsker hende ufatteligt højt. Jeg kan snakke med hende om stort set alt, og det er super dejligt 🙂

Alt og intet

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *