Ja, så skete det. Jeg er flyttet! Det er meget uventet, fordi jeg slet ikke havde overvejet at flytte. Og da slet ikke nu! Men jeg fik et godt tilbud, og jeg måtte lige undersøge om mit nye hjem,ville være noget for mig – og jeg er positivt overrasket.

Jeg er nemlig flyttet fra Bloggers Delight til Bloggers Point, fordi jeg fik et nys om det på Fredagstanker’s Facebook-side. Jeg måtte først lige undersøge og tjekke, hvad det var for noget, og om det var noget for mig – og jeg er blevet positivt overrasket.

Jeg har fået bugt med alle mine reklamer. Jeg har haft mulighed for at lave et pænere design (og med en multimediedesigner uddannelse kan man ikke bare nøjes). Jeg skulle opnå en større synlighed – og så er det tilmed billigere.

Jeg var også fint tilfreds med Bloggers Delight, og der er ting derovre fra, jeg godt kunne bruge på denne platform – men overordnet er jeg godt tilfreds, og jeg er glad for mulighederne, så jeg fortryder ikke flytningen på nogen måde. Bloggers Delight var fint, men Bloggers Point er lige den my bedre 🙂

Huse

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *