Jeg skriver opgave – og den skal afleveres den 5. december, senest kl. 9. Max 6 sider. Det lyder ikke af meget, og det er det heller ikke. Hvorfor er det så uoverskueligt? Jeg føler alt, jeg laver i projektet er forkert. Måske fordi jeg er perfektionist med stort P.

For lige kort at fortælle om mit projekt, så er jeg pt. på kursus som Social Media Manager. Det er vildt spændende, men også ret svært. Der skal laves en social medie strategi for en given virksomhed. Så det handler om at få lavet opslag på et (eller flere) socialt medie, hvor der ligger en strategi bagved. Og det synes jeg er svært! Jeg er bare ikke særlig teoretisk og strategisk, og jeg synes ikke rigtig nogle af mine opslag fungerer.

Men kender du det? Man bliver så usikker på sig selv, fordi man laver noget, man ikke har prøvet før og samtidig har alt for høje forventninger til sig selv. Det har jeg, som i altid. Jeg vil helst gøre det rigtigt og klarer mig okay godt. Og det er sindsygt dumt, fordi det stiller for høje krav. Nåh ja, så er der også det der med, at jeg skal tro mere på mig selv. For inderst inde ved jeg jo godt, at det nok skal gå, for det plejer det at gøre 🙂

SoMe

Jeg har bare en konstant tvivl, også med selve opgaven. Har jeg nu alt det med, der forventes, jeg har med? Er der sammenhæng mellem opslagene, og det der står i opgaven? Har jeg forstået de forskellige punkter rigtigt? Er mine analyser gode nok? Og får jeg brugt teorien på en god og fornuftig måde? Er min strategi god og fungerer den? Hvorfor fungerer mine opslag ikke, og bliver jeg bedømt på det? Heldigvis skal jeg til vejledning i næste uge, og det er da vist meget godt 😉

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *