Online koncert? Hvad er det nu for noget? Om præcis én uge træder Bryan Rice ind i mit hjem via konceptet online koncert. Det går ud på, at koncerten fungerer over nettet. Kunsteren sender live fra, hvor vedkommende nu befinder sig. I dette tilfælde vil Bryan Rice optræde i sin egen stue, og sende det ud via Stageit.com til de fans, der har købt billet. Ja, det er nemlig en anden ting. Man skal stadig købe billet, men til et okay lille beløb. Der kan gives tips til kunsteren, hvis man har lyst til det. Der kan chattes under koncerten med både kunstere, og de andre fans, der lytter med. Under koncerten kan man opnå status som “Top supporter”, hvor den bedste supporter får en belønning. I dette tilfælde en signeret plakat.

Under koncerten kan kunsteren se, hvor de forskellige fans kommer fra, og det er netop derfor en online koncert er et fantastisk koncert. Nej!, den kan aldrig måle sig med en almindelig live koncert, hvor man virkelig mærker stemningen, men dette her koncept er fedt, fordi kunsteren på den måde når ud til fans i hele verden med én enkel koncert, da nogle jo ikke altid har mulighed for at komme til de rigtige koncerter (pga. afstand).

Koncerten er ret kort, og varer kun 30 minutter, og ingen klapper (sjovt nok), når sangene er færdige. Det er ret specielt, men på den gode måde. Det er en særlig måde at være til koncert på, og det er kun et lille udvalg, der får lov til at være med – tror, der er “plads” til 40.

Jeg har prøvet at være med til en online koncert én gang før, og nu er jeg ved at være klar til endnu en.
Har du nogensinde været til en? Og hvad synes du om konceptet?

Her er lidt billeder fra sidste koncert 🙂

Bryan Rice

Bryan Rice

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *